|
www.indiani-diskuse.cz
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pahawin Začínající přispěvatel

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 12:44 pm Předmět: Dotaz |
|
|
Ahoj, také jsem hledala styčné osoby na indiancorralu, ale nejbližší je ve Kdyni. Jsem z Ostrova u Karlových Varů - najde se někdo blíž? Děkuju, Horalka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom Občasný přispěvatel

Založen: 14.2.2007 Příspěvky: 354 Bydliště: Hůrka-Jeseník nad Odrou
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
zkus´´ seznam uživatelů´´někteří tam máme místo výskytu _________________ na každů sviňu sa někde vaří voda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sapazi Občasný přispěvatel

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
Horalko, jsi v kraji kde nás zrovna moc není... přestože máme tábořiště kousek od tebe, moc lidí tam osobně neznám.
Ale zmíněný Kony ze Kdyně je opravdu člověk na svém místě, možná se ti vyplatí cestovat kousek dál za praým člověkem než vyptávat se po místních kteří neví ani destinu toho co on |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pahawin Začínající přispěvatel

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
Díky za zprávy Určitě se na Konyho obrátím. Před lety jsem měla kontakt na Chodce tady z Ostrova, ale ztratila jsem ho a není v su. Můžete mi někdo poradit?Díky moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Áhanátamao'o Občasný přispěvatel

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
Pokud je mi známo, Oblačný chodec už se o indiány vůbec nezajímá a vydal se jinou cestou. V Litvínově žije Homa'e (Bobřík), u Ústí n/L Mo'kohtávenotaxe (Akičita). Někdo možná v Kladně, ale nevím to jistě. _________________ NEKUPUJME ČÍNSKÉ ZBOŽÍ! Čína nehraje fér.
Nepřispívejme vládcům vládnoucím pomocí LŽÍ, VYDÍRÁNÍ a NÁSILÍ.
DON'T BUY CHINESE GOODS! China doesn't play fair. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Áhanátamao'o Občasný přispěvatel

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 1:24 am Předmět: |
|
|
Poradil jsem se se znalcem lidských zdrojů Mo'kohtávenotaxem a dověděl se podrobnosti o překvapivě husté síti v oblasti západních Čech. V Karlových Varech žije Časke s Po'ovahé'e (kontakt na http://indianart.cz) a Černá brada. Poblíž Varů bydlí Witko z někdejšího Bílého wampumu. Na Kladně bydlí Itazipa a Max, ale ti už se podle všeho indiány nezabývají. Nicméně v okolí Kladna žijí woodcrafteři, kteří se zajímají o indiány - Spot a jeho rodina a Divous.
Oblačný chodec už v Ostrově n/O nebydlí. Je v Praze. _________________ NEKUPUJME ČÍNSKÉ ZBOŽÍ! Čína nehraje fér.
Nepřispívejme vládcům vládnoucím pomocí LŽÍ, VYDÍRÁNÍ a NÁSILÍ.
DON'T BUY CHINESE GOODS! China doesn't play fair. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Píta Ominí Občasný přispěvatel

Založen: 5.2.2007 Příspěvky: 374 Bydliště: Přílepy (u Holešova)
|
Zaslal: po listopad 23, 2020 10:16 am Předmět: Radek Wamblisha |
|
|
Ahojte, neznáte, nebo nevíte někdo, kdo je Radek Wamblisha? Psal mi Thathanka, jestli ho neznám a nebo jestli bych nezjistil, kdo to je. A já nemám ponětí. Díky za info. _________________ LBH - Sedící Býk : Custer 1:0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojit soubor na tomto fóru Nemůžete stahovat soubory z tohoto fóra
|
|