Bitva o LBH
-
- Začínající přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Bitva o LBH
Nevíte někdo náhodou kdy je bitva o LBH? Zaslechlajsem nějaký datum kolem 21 srpna??? Jestli někdo o něčem víte pošlete mi prosím emila!!! Díky a krásné indiánské léto!!!
Koláček
- II
- Občasný přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Tou otázkou sis docela naběhla! Chtěl jsem odpovědět to samý. Stačí trošku googlit a ejhle- Hněvšín 22.8. http://www.cacwa.cz/akce/
-
- Začínající přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
letos se to teda fakt vydařilo! Počasí i přes noční bouři se umoudřilo a bylo se jako vždy na něco dívat! Obzvláště pak na bitvu indiánů a vojáků! Což jako vždy dostali na budku páč si nic lepšího nezaslouží!
Musím říci, že tahůle akce se mi moc líbí, je sice trochu komerční a konečně jsem si mohla vyzkoušet jaké je to být indiánem v rezervaci, když si člověka fotí jak pije kafe z plecháčku?! poněkud zvláštní a možná i úsměvné!
Ale ze všeho nejlepší jsou děti! Nadšeni z indiánů, koní i vojáků a hlavně z toho, že se s nimi mohou vyfotit!
Musím říci, že tahůle akce se mi moc líbí, je sice trochu komerční a konečně jsem si mohla vyzkoušet jaké je to být indiánem v rezervaci, když si člověka fotí jak pije kafe z plecháčku?! poněkud zvláštní a možná i úsměvné!
Ale ze všeho nejlepší jsou děti! Nadšeni z indiánů, koní i vojáků a hlavně z toho, že se s nimi mohou vyfotit!
Koláček
-
- Začínající přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
fotky...
krásný fotky jsou na www.rajce.net memoriál generála custera
PS Zase ty modrý prohráli, jaký to měli zase pech...
červený:modrý 1:O
PS Zase ty modrý prohráli, jaký to měli zase pech...
červený:modrý 1:O
Koláček