Zajímalo by mě, jestli někdo něco nevíte více informací o delegaci Vran ve Washingtonu z roku 1872, či 1873.
Na obrázku je naspáno, že jde o delegaci Horských Vran z roku 1872, ovšem podle jiných informací jde o rok 1873.
Dále by mě zajímalo, jestli někdo přesně nevíte, kdo je zde na fotografii, podle mých informací jde o Medvědího vlka a jeho ženu Stojí s koňmi.
Budu rád za jakoukoliv pomoc.
A nakonec mi jde o poslední obr. Měl by na něm být Železný býk se ženou, ale její jméno se mi nepodařilo zjistit.
Delegace do Washingtonu
- OyunkeThanka
- Občasný přispěvatel
- OyunkeThanka
- Občasný přispěvatel
Re: Delegace do Washingtonu
Náhodou jsem našel pár jmen a vzpomněl si, že tady ta fotka kdysi byla.Eagle-Eye píše:Zajímalo by mě, jestli někdo něco nevíte více informací o delegaci Vran ve Washingtonu z roku 1872, či 1873.
Crow Delegation - 1873
Standing L-R: Long Horse, Thin Belly, Bernard Prero (Interpreter), Black Foot's wife, Major F. D. Pease (Indian Agent), Iron Bull's wife, Frank Shane (Interpreter), Bear In The Water
Sitting in chairs L-R: Bear Wolf, White Calf, Black Foot, Iron Bull, Leads The Old Dog, Old Crow.
Sitting on floor L-R: Stays With The Horses (Bear Wolf's wife, on far left), Good Medicine Pipe (Old Crow's wife, on far right) - 1873
OyunkeThanka