Crow-informace o prekladech
- vlk
- Občasný přispěvatel
vcera som doma nasiel tie texty, co si posielal Erike a je to tam prelozene.
nemecka verzia je aj s prilozenymi castami o Vranej symbolike (piktogramy) + symbolike strapcov, ktora sa v original Crow randevous nenachadza. takze Davy, mas moznost vysluzit si uznanie a vdaku...
velmi ma potesilo farebne foto tych legin z Kodane, co su robene omotavanymi zinami.
v tej knihe "Die Crow ..." sa pise, ze v AIA 1981 Summer je clanok o omotavanych zinach, Taylor tam rozobera ich povod Vrany/NezPerce a udajne tam je zobrazena vacsina znamych exponatov. tak si to cislo objednam.
Savage: ten special o Vranach z 1980 je ktore rocne obdobie? su tam dobre farebne fotky?
inak AIA za poslednych asi 5-6 rokov mame vsetky doma, keby ste z nich nieco potrebovali, dajte vediet.
nemecka verzia je aj s prilozenymi castami o Vranej symbolike (piktogramy) + symbolike strapcov, ktora sa v original Crow randevous nenachadza. takze Davy, mas moznost vysluzit si uznanie a vdaku...
velmi ma potesilo farebne foto tych legin z Kodane, co su robene omotavanymi zinami.
v tej knihe "Die Crow ..." sa pise, ze v AIA 1981 Summer je clanok o omotavanych zinach, Taylor tam rozobera ich povod Vrany/NezPerce a udajne tam je zobrazena vacsina znamych exponatov. tak si to cislo objednam.
Savage: ten special o Vranach z 1980 je ktore rocne obdobie? su tam dobre farebne fotky?
inak AIA za poslednych asi 5-6 rokov mame vsetky doma, keby ste z nich nieco potrebovali, dajte vediet.
Tak jestli jisi nasel to co jsem poslal Erice, ten special je tam taky,jake je to ctvrtleti nevim,original nemam.vlk píše:vcera som doma nasiel tie texty, co si posielal Erike a je to tam prelozene.
*****A má ryba vodotěsnou p.del?*****
Mel jsem to pujcene od Cikaly, ale kdyz o tom tak premyslim, asi ano, bude to zima 80 )vlk píše:OK, ja som si myslel, ze mas original.
tie preklady tam samozrejme su.
vyzera to tak, ze to je Winter 1980 a toto cislo je uz vypredane. takze jedine nejaka aukcia...
*****A má ryba vodotěsnou p.del?*****
- vlk
- Občasný přispěvatel
http://www.nativenetworks.si.edu/eng/or ... ndians.htm
toto by mohlo byt celkom fajn, skoda ze sa to neda najst cez nejaky torrent...
toto by mohlo byt celkom fajn, skoda ze sa to neda najst cez nejaky torrent...