Náměty k vylepšení diskuse
-
- Občasný přispěvatel
Soukromé zprávy
Eye,
prosím Tě podle jakých zákonitostí odcházejí soukromé zprávy?
Někdy odejdou okamžitě a někdy mi visí docela dlouho (momentálně víc jak 4 hodiny) ve složce Nedoručené...
prosím Tě podle jakých zákonitostí odcházejí soukromé zprávy?
Někdy odejdou okamžitě a někdy mi visí docela dlouho (momentálně víc jak 4 hodiny) ve složce Nedoručené...
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
- Občasný přispěvatel
- vlk
- Občasný přispěvatel
nazdar EE, mam pocit, ze by trebalo porozmyslat nad novym, menej podrobnym rozdelenim for. napr. ked by som chcel otvorit temu strelnych zbrani, alebo pouzitia kopije, musel by som dost premyslat, kam to zaradit.
chcelo by to podla mna vseobecnejsie delenie, napr. Obydlia(kam by sa urcite vosli fora Typi aj Vybavenie typi), Vyzbroj, Odev, ...
myslim ze by sa to tu este viac sprehladnilo.
co ty na to?
chcelo by to podla mna vseobecnejsie delenie, napr. Obydlia(kam by sa urcite vosli fora Typi aj Vybavenie typi), Vyzbroj, Odev, ...
co ty na to?
je ľahké byť odvážny z diaľky...
Tak jsem to trochu porychtoval, doufám, že je to přehlednejší a praktičtější.vlk píše:nazdar EE, mam pocit, ze by trebalo porozmyslat nad novym, menej podrobnym rozdelenim for. napr. ked by som chcel otvorit temu strelnych zbrani, alebo pouzitia kopije, musel by som dost premyslat, kam to zaradit.
co ty na to?
-
- Občasný přispěvatel
Lukáši, byl bych taky pro ji sem vrátit... Poptávka a nabídka tu chybí...Dong píše:Nechýba tu niečo? Samizda, že tu kedysi bola burza. /dopyt-poptávka/
Když člověk něco sháněl, nebo mu něco přebývalo, mohl to tu nabídnout...
A Tobě konkurující nabídky si vždycky můžeš vyříkat přes SZ
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
Ahoj po prihlásený do diskusie sa mi po stlačený zobraziť príspevky od poslednej návštevy zobrazí informácia, že neboli najdené žiadne nové príspevky, pričom keď si prezriem diskusiu tak vidím, že tam nové príspevky pribudli. Prosím túto chybu odstrániť a potom zmazať tento príspevok. Ďakujem
Na cestě sa chovej tak, jako bys se plížil za zveří, nepřítele musíš spatřit první
- Kanteh Petha
- Začínající přispěvatel
Ano, mne sa t tiez stava.
Michal píše:Ahoj po prihlásený do diskusie sa mi po stlačený zobraziť príspevky od poslednej návštevy zobrazí informácia, že neboli najdené žiadne nové príspevky, pričom keď si prezriem diskusiu tak vidím, že tam nové príspevky pribudli. Prosím túto chybu odstrániť a potom zmazať tento príspevok. Ďakujem
Tak to je divné, bohužel nevím, čím to může být. Mě to funguje v pořádku. Témata nových příspěvků bys měl vidět oranžově zvýrazněné, máš to tak?Michal píše:Ahoj po prihlásený do diskusie sa mi po stlačený zobraziť príspevky od poslednej návštevy zobrazí informácia, že neboli najdené žiadne nové príspevky, pričom keď si prezriem diskusiu tak vidím, že tam nové príspevky pribudli. Prosím túto chybu odstrániť a potom zmazať tento príspevok. Ďakujem
-
- Občasný přispěvatel