chtěl bych se zeptat jestli jde beze strachu z přirovnávání k vymyšleným indiánum stylu Vinnetou nosit:
Neuprosna kritika vitana.
Použití mušlí
-
- Občasný přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
Re: mušle lesního indiána :D
Obávám se, že k vymyšleným indiánům se dá nosit cokoli... a bohužel to je i dost často vidět...zly pejsek píše:chtěl bych se zeptat jestli jde beze strachu z přirovnávání k vymyšleným indiánum stylu Vinnetou nosit
V mušlích se nevyznám, nevím, jestli se nejedná jen o středozemní druh. Ale Vinetou byl Apač a ti snad neměli moc šancí sbírat na pláži mušle ne?
Ale nevím, Vinetoua jsem nečetl, ale jen viděl, takže jsem třeba mimo.
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
Podceňuješ mezikmenový obchod,myslím , že to bylo právě u Apačů kde se těšily velké oblibě inuitské masky.Ale odkud pochází tento druh hřebenatky také netuším.
*****A má ryba vodotěsnou p.del?*****
-
- Občasný přispěvatel
no já jsem to asi špatně napsal ja nechci byt prirovnavan k vinckovi chtel jsem se zeptat jestli je to vhodne u lesnich indianu vím ze pouzivali musle kaurí... ale tenhle druh nevím jinak díky za ochotuMétá?xestse Ohnéssese píše:Obávám se, že k vymyšleným indiánům se dá nosit cokoli... a bohužel to je i dost často vidět...zly pejsek píše:chtěl bych se zeptat jestli jde beze strachu z přirovnávání k vymyšleným indiánum stylu Vinnetou nosit
V mušlích se nevyznám, nevím, jestli se nejedná jen o středozemní druh. Ale Vinetou byl Apač a ti snad neměli moc šancí sbírat na pláži mušle ne?
Ale nevím, Vinetoua jsem nečetl, ale jen viděl, takže jsem třeba mimo.