kopule
-
- Občasný přispěvatel
kopule
Chtěl bych se zeprat nekoho kdo ma se stavbou kopule zkušenosti jak dlouhé "tyče" potřebuju na menší kopuličku
dostal jsem návod na stavbu ale problém je v tom že rozměry jsou:
průměr 10-16m
a tyče pokud jsem dobre pochopil 12 stop(12feet)
dostal jsem návod na stavbu ale problém je v tom že rozměry jsou:
průměr 10-16m
a tyče pokud jsem dobre pochopil 12 stop(12feet)
"Den před večerem nechval, meč chval, až ho vyzkoušíš, děvče až se vdá, led až jej přejdeš a pivo až ho ochutnáš."
-
- Občasný přispěvatel
http://www.woodcraft.cz/files/wallpaper ... _cz078.jpg
nektere knmeny lesnich indianu je staveli a pouzivali platy prezove kury misto celty
nektere knmeny lesnich indianu je staveli a pouzivali platy prezove kury misto celty
"Den před večerem nechval, meč chval, až ho vyzkoušíš, děvče až se vdá, led až jej přejdeš a pivo až ho ochutnáš."
-
- Občasný přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano někteří lesáci ji používali, ale to na co jsi jsem dal odkaz je inipi a ne kopulezly pejsek píše:http://www.woodcraft.cz/files/wallpaper ... _cz078.jpg
-
- Občasný přispěvatel
Najít patřičný obrázek není zas takový problém
Pejsku, vykašli se na návody a řiď se selským rozumem. Podle toho jak chceš mít to obydlí velké, tak dlouhé použiješ pruty.
Není nad to popovídat si o problému s někým kdo tomu hoví, tak říkajíc in natura. A HLAVNĚ praktickým cvičení se dobrat tomu co ti přijde jako nejlepší.
Pejsku, vykašli se na návody a řiď se selským rozumem. Podle toho jak chceš mít to obydlí velké, tak dlouhé použiješ pruty.
Není nad to popovídat si o problému s někým kdo tomu hoví, tak říkajíc in natura. A HLAVNĚ praktickým cvičení se dobrat tomu co ti přijde jako nejlepší.
- Spící Medvěd
- Začínající přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
takovy by byla okey jake rozmery plachty mas??Spící Medvěd píše:Délka tyčí ( prutů ) na vaginogan ( kopupe ) záleží na požadovaném průměru kopule. Já používám pruty kole 3 m na kopulku o průměru cca. 3,5 m. Ale jak píče Dva Hlasy, chce to ozkoušet, stejně bude výsledek pokaždé lehce jiný, neb stejných prutů pokaždé neseženeš.
- Spící Medvěd
- Začínající přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
a kterou pouzivas na tu 3.5 vp prumeru? vsechny? (dohromady? asi ne)Spící Medvěd píše:Plachet mám přehršel ( 4x tříyardovka, 1,4x10 m, 4,2x4,2 m , 3x3 m s kouřovým otvorem + malý shelter ) tínž pádem to stavím každou chvíli jinak a z jiných plachet ( 1,4x10 m a 3x3 s otvorem ) jsou ale stálice.zly pejsek píše:takovy by byla okey jake rozmery plachty mas??
- Spící Medvěd
- Začínající přispěvatel