Výstava v Ostravě
Výstava v Ostravě
tak tady je pozvánka na výstavu v Ostravě....nejsou tam jen lesáci,ale i něco z plání....fotky pošlu později[/url]
-
- Občasný přispěvatel
-
- Začínající přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
To bys tam Awe asi musel něco přivézt,aby to mohlo být o lesácích....
Abych to trošku uvedl na pravou míru....trošku jsem se na té výstavě podílel...je rozdělena na lesní sekci,kterou dělal Warapa a pláňáckou,ve které jsem měl prsty já....
Dle mého skromného názoru se jedná o velice povedenou výstavu a když jsem viděl před několika týdny,co tam natočila místní kabelová televize,nebyl bych,být organizátorem této výstavy,dalek od toho,abych je žaloval....
Ten chlapík,co tam sedí v té bizoní čapce je šéf ostravských výstav,který ale nemá s touto výstavou nic společného,je jen šéfem firmy,která pro výstavu poskytla prostory....
Myslím,že jsme se na tom s Warapou a Chodím nadřeli dost na to,aby pak nějaký šulin pouštěl do éteru takové kokotiny....
Abych to trošku uvedl na pravou míru....trošku jsem se na té výstavě podílel...je rozdělena na lesní sekci,kterou dělal Warapa a pláňáckou,ve které jsem měl prsty já....
Dle mého skromného názoru se jedná o velice povedenou výstavu a když jsem viděl před několika týdny,co tam natočila místní kabelová televize,nebyl bych,být organizátorem této výstavy,dalek od toho,abych je žaloval....
Ten chlapík,co tam sedí v té bizoní čapce je šéf ostravských výstav,který ale nemá s touto výstavou nic společného,je jen šéfem firmy,která pro výstavu poskytla prostory....
Myslím,že jsme se na tom s Warapou a Chodím nadřeli dost na to,aby pak nějaký šulin pouštěl do éteru takové kokotiny....
-
- Občasný přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
kde je zakopán pes netuším... já jsem s Kamilem byl dohodnutý, že si pro věci přijede, ještě jsem se kvůli tomu okradl o 2dny táboření a jednu noc spánku - nepřijel, prý kvůli nedostatku času. Nabídku že alespoň co poberu dovezu sám vlakem odmítl... do p*dele nikomu lézt a doprošovat se, aby si ty věci co jsem tak pracně chystal a překáží mi v pokoji, odvezl, nehodlám. Btw. poslední komunikace proběhla minulý týden - že prý se omlouvá, že neměl čas to dořešit, ale o zápůjčku věcí zájem má a určitě se ozve...hanes píše:To bys tam Awe asi musel něco přivézt,aby to mohlo být o lesácích....
Omlouvám se za lehce OT osobního rázu , ale doneslo se ke mě že někdo bez zjevné příčiny prohlašuje nepravdy a špiní tak mé jméno a čest, což je jedna z mála věcí, jež mi opravdu dovede uvést krev do varu...
-
- Začínající přispěvatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidé, tak jsem dostal typ na tuhle diskuzi a rád bych se k tomu také vyjádřil. Jsem členem sdružení, které tu výstavu pořádá, ale v současnosti usiluji o to, abych z celého toho projektu odstoupil, poněvadž je tam pro mě nezdravé ovzduší a je to o něčem jiném, než bylo původně v Radě neradě dohodnuto.
Překvapili mne komentáře tohoto Hanese, který, jak říká, „neví, kde je zakopaný pes“, co se týče Aweho a spol. Osobně jsem slyšel, jak sponzorovi výstavy říkal „ať se na Aweho vyse….“ (to je jeho typický slovník, jak je i z komentářů znát). No budiž, má tam osobní zájmy a sponzorovi lezl do zádi, jak se dalo. Každý si nějak pomáháme. Ale jeho nejsilnější stránkou bude nejspíše arogance, sprostota a neúcta k lidem, kteří mají společné zájmy.
Osobně jsem s ním na toto téma mluvil, takže nepíši nic, co by nevěděl. Mně by to bylo jedno, ale když se snaží shazovat veřejně vinu na druhé a přitom to evidentně zapinkala Ostrava, nemůžu mlčet.
Všechno dobré - Nahkohe
Překvapili mne komentáře tohoto Hanese, který, jak říká, „neví, kde je zakopaný pes“, co se týče Aweho a spol. Osobně jsem slyšel, jak sponzorovi výstavy říkal „ať se na Aweho vyse….“ (to je jeho typický slovník, jak je i z komentářů znát). No budiž, má tam osobní zájmy a sponzorovi lezl do zádi, jak se dalo. Každý si nějak pomáháme. Ale jeho nejsilnější stránkou bude nejspíše arogance, sprostota a neúcta k lidem, kteří mají společné zájmy.
Osobně jsem s ním na toto téma mluvil, takže nepíši nic, co by nevěděl. Mně by to bylo jedno, ale když se snaží shazovat veřejně vinu na druhé a přitom to evidentně zapinkala Ostrava, nemůžu mlčet.
Všechno dobré - Nahkohe