Je tu takový nápad, myslím, že celkem dobrý, od uživatele Crow, udělat galerii starších dobových fotek Vran.
Tím jsou myšleny fotky pouze z 19.století, tedy ne fotky od Curtise, Throssela, Millera a dalších, které pocházejí až z počátku 20.století a které jsou chronicky známé a všichni je již dávno mají.
Pokud nějaké máte, které ještě v galerii nejsou, a jste ochotni se o ně rozdělit, pošlete mi je do mailu a já je uploaduju do galerie.
Dále, pokud máte údaje k jakékoliv již zveřejněné fotografii, zejména datum vzniku, jméno autora či jméno osob(y) na fotce, případně jakékoliv další info, pošlete mi je a já je jako popisek doplním.
Díky všem předem za plodnou spolupráci.
Galerie starých fotek Vran
AHOJ, myslím,že myšlenka je to dobrá,jen zběžně k těm fotkám. Nerozumím moc vranám, tak s mohu mýlit, ale foto 35, 80, 85 jsou určitě throssel, jeětě dvě podle mě taky, ale časem se kouknu. foto 5,12 jsou identické, stejně jako 13 a 71.
poznámka k fotce 28 jedná se o fotografii mrtvých členů vraní válečné výpravy, kterou zabili černonožci. pochází z roku 1874. zatím Witko
poznámka k fotce 28 jedná se o fotografii mrtvých členů vraní válečné výpravy, kterou zabili černonožci. pochází z roku 1874. zatím Witko
- OyunkeThanka
- Občasný přispěvatel
fotky Vran
Ahoj, poslal jsem Lukášovi nějaké další fotky(64). Pár je jiných a přidal jsem i některé stejné, ale ve výrazně lepším rozlišení.
Některé další by se daly najít možná zde:
http://amertribes.proboards77.com/index ... 276&page=2
Některé další by se daly najít možná zde:
http://amertribes.proboards77.com/index ... 276&page=2
OyunkeThanka
- OyunkeThanka
- Občasný přispěvatel
Re: Galerie starých fotek Vran
Tyto fotky z galerie by měly být od Gill, De Lancey W 1908-1912Eagle-Eye píše: Tím jsou myšleny fotky pouze z 19.století, tedy ne fotky od Curtise, Throssela, Millera a dalších, které pocházejí až z počátku 20.století a které jsou chronicky známé a všichni je již dávno mají.
Dále, pokud máte údaje k jakékoliv již zveřejněné fotografii, zejména datum vzniku, jméno autora či jméno osob(y) na fotce, případně jakékoliv další info, pošlete mi je a já je jako popisek doplním.
54, 61 -HoldsHisEnemy
56, 62, 66, 68, 69 -WhiteManRunsHim
Nafotil více Vran, ale už je to 20. století tak jsem je neposílal.
OyunkeThanka